Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

03-10-2012

Daugavpils Domē sveica labākos skolotājus


2. oktobrī Daugavpils Domē uzņēma labākos pilsētas pedagogus. 123 skolotājiem tika pasniegti Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes Goda raksti par skolēnu panākumiem olimpiādēs, konkursos un sacensībās, kā arī par metodisko darbu.

Pedagogus sveica Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs.  Viņš uzsvēra, ka katrai pašvaldībai ir svarīga tās nākotne, bet kāda tā būs – atkarīgs no tā, kā jaunā maiņa būs izskolota un izaudzināta. Bet spriežot pēc Daugavpils bērnu panākumiem, jaunā maiņa pilsētai aug laba.

Vitālijs Azarevičs: „ Es ļoti labi zinu, ko nozīmē skolēnu sagatavot olimpiādei, ko no skolotāja prasa ikdiena. Paldies jums par izcilu un atbildīgu darbu, bet no savas puses varu apsolīt jums pašvaldības atbalstu un rūpes par izglītības attīstību”.

Klātesošos sveica Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova. Viņa uzsvēra, ka zālē pulcējies Daugavpils izglītības zelta fonds, kas ar rūpīgu ikdienas darbu gūst lielus panākumus, skolo savus audzēkņus . Pats lielākais gandarījums skolotājam ir audzēkņu sekmes mācībās. Marina Isupova novēlēja, lai ikdienas rūpēs skolotājiem izdodas arī atpūsties no šīs steigas.

Ja pavasarī godināja skolēnus par sasniegumiem olimpiādēs un konkursos, tad skolotāju dienas priekšvakarā paldies bija teikts viņu skolotājiem, bez kuru darba nebūtu šo panākumu.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ