Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

01-08-2012

Vienai skolai veltīts mūžs


Varbūt 1966.gada 1.septembrī, uzsākot strādāt Daugavpils 9.vidusskolā, Silvija Birjuļina pat necerēja un nenojauta, ka tā paliks viņas vienīgā darbavieta līdz pat 2012.gada 1.augustam. Laikam var teikt, ka vispirms skola izaudzināja talantīgu un spējīgu pedagoģi, kura, kļūstot par tās direktori, veidoja un pilnveidoja skolu.
Daugavpils pilsētas dome un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde augstu vērtē Silvijas Birjuļinas ilggadējo darbu izglītības sistēmā gan pedagoģes, gan direktores amatā. Ir izaudzinātas daudzas skolēnu paaudzes, bijušajiem audzēkņiem uz skolu vedot nu jau savus bērnus un mazbērnus, ar savu izvēli apliecinot – 9.vidusskola ir „mūsējā”. Būdama radoša personība, Silvija Birjuļina vienmēr dāsni dalās savā pieredzē un izglītojas pati, ar savu paraugu iedvesmojot arī savus kolēģus. 9.vidusskola vienmēr ir atvērta jaunām idejām un radošiem risinājumiem, ieviešot dažādas inovācijas mācību procesā un veiksmīgi tās īstenojot. Prasīgums  pret sevi un citiem, principialitāte un nerimstošas darbaspējas – šīs īpašības piemīt direktorei un ir cieņas vērtas. Kopš 1986.gada 26.septembra Silvija Birjuļina prasmīgi un atbildīgi vadīja mācību iestādi, izveidojot spēcīgu un kvalificētu pedagogu komandu, kura spēj motivēt un mācīt bērnus, sasniedzot augstus mācību rezultātus. Viņa ir ieguvusi kolēģu, skolēnu un vecāku cieņu un mīlestību, ikdienā rūpējoties par iestādes izaugsmi un kolektīva labsajūtu. 
Daugavpils pilsētas dome un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde izsaka pateicību Silvijai Birjuļinai par veiksmīgu ilggadējo pedagoģisko darbu, attīstot un pilnveidojot pilsētas izglītības sistēmu, 9.vidusskolā izveidojot spēcīgu pedagogu komandu, izglītojot un audzinot skolēnus,  organizējot sadarbību ar vecākiem un sabiedrību! Zinot, ka darbam skolā nav laika un telpas robežu, novēlam piepildīt sapņus vai realizēt ieceres, kuras pacietīgi „gaidīja”, kad tām tiks piešķirts laiks!





Atpakaļ