Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

28-06-2012

Daugavpils pilsētas profesionālās izglītības iestāžu profesiju prezentācija Pilsētas svētkos


Izskanēja pamatizglītības skolēnu izlaidumu  svinīgie  pasākumi un  ir pienācis laiks domāt par turpmāko karjeru. Daži izvēlēsies profesionālo izglītību, daži – vispārējo. Tiem, kas vēlas iegūt profesiju, bija iespēja plaši un daudzpusīgi aplūkot mūsu pilsētā profesionālās izglītības iestāžu piedāvātās profesijas.  

2012. gada 09. jūnijā notika Daugavpils pilsētas svētki. Daugavpils profesionālās izglītības iestāžu audzēkņi un skolotāji aktīvi iesaistījās pilsētas svētku norisē. Daugavpils Celtnieku profesionālā vidusskola, Daugavpils Valsts tehnikums, Daugavpils Tirdzniecības skola, Daugavpils Mākslas skola „Saules skola” un Daugavpils Medicīnas koledža prezentēja savas profesijas gan  Amatnieku pilsētiņā,  gan uz skatuves, gan informatīvajos bukletos. Pilsētnieki varēja vērot,  cik meistarīgi profesionālās izglītības iestāžu audzēkņi demonstrēja savu profesiju prasmes un iemaņas, kā   arī  iesaistīja pilsētiņas apmeklētājus  profesiju izmēģinājumos, dodot iespēju pašiem izveidot kādu izstrādājumu un piemērot savas spējas un radošas idejas.  Šis pasākums izraisīja lielu interesi pilsētniekos un  viesos. Tā bija viena no  iespējām  jauniešiem izvēlēties profesiju.  

Paldies visu pilsētas profesionālās izglītības iestāžu vadībai, audzēkņiem un   skolotājiem  par to, ka viņi atbildīgi, ar lielu  atsaucību iesaistījās pilsētas svētku norisē, lai celtu profesiju kapacitāti! 




Atpakaļ