Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

28-05-2012

Lai saulaina vasara pēc labi padarīta darba!


Katru rudeni 1.septembrī šķiet, ka priekšā ir tik garš mācību gads, bet nu jau pavisam tuvu diena, kad skolēni saņems liecības ar 2011./2012.mācību gadā paveiktā darba novērtējumu. No septembra līdz maijam skolēni ir apguvuši aizvien jaunas zināšanas, pilnveidojuši sevi visdažādākajās skolas dzīves jomās.

Šis mācību gads ir bijis dažādiem pasākumiem un notikumiem bagāts. Mūsu pilsētas skolēni ir bijuši aktīvi mācību priekšmetu olimpiāžu un konkursu  dalībnieki, gūstot izcilus sasniegumus gan novada un valsts, gan arī starptautiska mēroga pasākumos. Mūsu skolēni ir saņēmuši godalgotas vietas matemātikas, fizikas, ķīmijas, bioloģijas, latviešu, vācu, krievu un angļu valodu, informātikas, ekonomikas, dabaszinību, vēstures un mūzikas olimpiādēs, nesot Daugavpils vārdu Latvijā un pasaulē. Ar teicamiem panākumiem savus pētījumus jaunieši ir aizstāvējuši Latvijas 36.skolēnu zinātniskajā konferencē, kā arī pārliecinājuši par prasmi aizstāvēt un pierādīt savu viedokli gan novada, gan nacionālajos debašu turnīros. 13.vidusskolas jaunie mūziķi ir godam pārstāvējuši pilsētu Latvijas vispārizglītojošo skolu ar mūzikas profesionāli orientēta virziena programmas apguvi jauno pianistu XV festivālā un XIV Latvijas mūzikas novirziena skolu akordeonistu festivālā. Mūsu skolēni atkal ir pierādījuši, ka ir centīgi un vispusīgi, mērķtiecīgi un zinoši, spējīgi daudz sasniegt!

Daugavpils pilsētas domes Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde sveic visus skolēnus, viņu vecākus un skolotājus, mācību gadu noslēdzot! Skolēniem vēlam vienmēr apzināties mācīšanās svarīgumu sevis pilnveidošanā, vecākiem – būt drošam un pastāvīgam atbalstam saviem bērniem, skolotājiem – rast jaunas un radošas idejas darbam ar skolēniem! Bet 9. un 12.klašu skolēniem novēlam veiksmīgi nokārtot valsts pārbaudījumus un izvēlēties turpmākā ceļa virzienu!

Lai vasara ir patīkamiem pārsteigumiem un atklājumiem bagāta!

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes

sabiedrisko attiecību speciāliste

Anita Pleša

t.65407434




Atpakaļ