Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

20-04-2012

Informācijas diena Daugavpils Universitātē


Šī gada 25. aprīlī plkst. 10:00 – 14:00 Daugavpils Universitātē (Parādes ielā 1) notiks Informācijas diena, kuras laikā būs iespēja iepazīt Universitāti, tās ikdienu.

 

Informācijas dienas laikā ikviens interesents varēs tikties ar pasniedzējiem un studentiem, uzzināt par Daugavpils Universitātes piedāvātajām studiju programmām, par vienoto uzņemšanu, studentu dzīvi, iespēju braukt pieredzes apmaiņā un studēt ārvalstī, uzdot sev interesējošus jautājumu, kā arī saņemt izdales materiālus. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iepazīt universitātes piecas fakultātes (Dabaszinātņu un matemātikas fakultāti, Humanitāro fakultāti, Izglītības un vadības fakultāti, Mūzikas un mākslas fakultāti un Sociālo zinātņu fakultāti), Studentu Padomi, Karjeras un interešu centru, piedalīties dažādās radošajās darbnīcās, viktorīnās, interaktīvajās spēlēs,, „Sapņu fabrikā”,  flešmobā u.c. aktivitātēs.

 

Daugavpils Universitāte ir lielākā Austrumlatvijas augstskola, kas piedāvā iegūt Eiropas mērogā atzītu visu līmeņu augstāko izglītību dažādās jomās. Jau otro gadu pēc kārtas Daugavpils Universitāte ir līdere Latvijas  reģionālo augstskolu vidū (Latvijas augstskolu reitinga rezultāti par 2011./2012. studiju gadu).

Daugavpils Universitāte ir atpazīstama ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām. Tās 58  studiju programmās studē vairāk nekā 3000 studējošo gan no visas Latvijas, gan arī no ārvalstīm. Aptuveni 2000 studentu mācās par valsts budžeta līdzekļiem un  2012./2013. studiju gadā aptuveni vēl 600 pirmā kursa studentiem būs iespēja studēt bez maksas.

 

Daugavpils Universitāte ir MŪSU universitāte, bet tā var kļūt arī par TAVU universitāti! Nāc un iepazīsti to!

 

Papildus informācija:
Vita Viļevko
sabiedrisko attiecību menedžere
t.: 29191170
e-pasts: vita.vilevko@du.lv

www.du.lv




Atpakaļ