Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

19-04-2012

"Izglītība visiem"


Šogad starptautiskās nedēļas "Izglītība visiem" (23. – 29.aprīlis) laikā UNESCO Latvijas Nacionālā komisija kopā ar Izglītības un zinātnes ministriju, Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrību un citiem sadarbības partneriem aicina visus interesentus pievērsties skolotāju lomai un analizēt skolu un skolotāju iespējas kļūt par resursiem ilgtspējīgas attīstības īstenošanā, piedāvājot izglītības iespējas ikvienam mūža garumā.

Lai kopīgi diskutētu par šiem jautājumiem UNESCO Latvijas Nacionālā komisija sadarbībā ar Microsoft Latvia, portāliem Nākotnesskola.lv un skolotājs.lv organizē praktiskās darbības semināru skolotājiem.

 

Diena

Piektdiena, 27.aprīlis

Vieta

Microsoft Latvia birojs, Zaļā iela 1, 4.stāvs

Tematika

Kādas ir skolotāju iespējas kļūt uzņēmīgākiem un piedāvāt savas prasmes plašākai mērķauditorijai, kā pārvarēt dažādus šķēršļus un ļauties jauniem izaicinājumiem, kādas papildus kompetences ir nepieciešams attīstīt, ko šādas iespējas dotu pašiem skolotājiem, viņu skolēniem un sabiedrībai kopumā - tie ir jautājumi, uz kuriem meklēsim atbildes semināra laikā.

Būs iespēja uzzināt sīkāk par blogošanu, iepazīties ar praktiskiem skolotāju pieredzes stāstiem un diskutēt neformālā gaisotnē pie kafijas tases.

Laiks

11.00 - 15.00

Dalības nosacījumi

Ielūgumi e-pastos

Iespēja pieslēgties tiešsaistē, izmantojot Virtuālās Klases jeb Microsoft Lync platformu

Pieteikšanās

Pieteikumus sūtīt uz e-pastu blogi@skolotajs.lv līdz 23.aprīlim. Lūgums pieteikties savlaicīgi, jo vietu skaits (līdzdalībai klātienē) ir  ierobežots

 Rakstu autoru saraksts

Sīkāka informācija par semināru būs pieejama portālos www.nakotnesskola.lv un www.skolotajs.lv




Atpakaļ