Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

20-01-2012

Mācīties kopā – mācīties labāk


Laikraksts Diena un tā pielikums Skolas Diena kopā ar izglītības portālu un skolvadības sistēmu E-klase  2011./2012. mācību gada 2. semestrī rīkos konkursu visiem Latvijas 4.-12. klašu skolēniem Mēs varam labāk!, aicinot skolēnus uzlabot sekmes visos mācību priekšmetos, salīdzinot ar 1. semestra atzīmēm. Nosakot labāko, procentuāli tiks vērtēts visas klases sasniegtais kopējais uzlabojums mācību vērtējumos.

Konkursa mērķis ir rosināt visus kopā un katru klases skolēnu atsevišķi apzināties, ka vienmēr ir iespējams mācīties labāk un sasniegt vairāk. Konkurss ir papildus motivācija sekmīgākai zināšanu apguvei skolā un jaunu mācīšanās iespēju atklāšanai. Tiecoties uz kopīgu mērķi, sadarbosies un nostiprināsies arī klases kolektīvi. Konkurss būs laba iespēja pārbaudīt, cik saliedēti klasesbiedri spēj darboties, cik viņi ir gatavi un spējīgi sniegt atbalstu viens otram. Skolēni varēs izprast, cik svarīgi ir censties un cik nozīmīgs ir katra personīgais, pat vismazākais progress mācību sasniegumos.

Konkursa noteikumi tiks publicēti 27. janvārī laikraksta Diena pielikumā Skolas Diena, www.diena.lv/skolas-diena un www.e-klase.lv. No 27. janvāra pieteikties konkursam varēs portālā www.e-klase.lv. Labākā progresa sasniedzējiem – balvas.

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde aicina klases aktīvi iesaistīties šajā konkursā un atcerēties, ka galvenais sasniegums tomēr būs nevis apsolītās balvas, bet iegūtās labākās zināšanas un apziņa  – mēs tiešām varam labāk!

 

 

Avots: www.diena.lv

 

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas 

Izglītības pārvaldes

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Anita Pleša

t.65407434




Atpakaļ