Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

30-05-2018

Daugavpils 12.vidusskolas skolotāja starptautiskajā eTwinning seminārā Azerbaidžānā par IKT rīku izmantošanu


No š.g. 23.maija līdz 25.maijam Baku (Azerbaidžānā) notika seminārs “IKT rīki mācību darbam un eTwinning projektiem”. Šajā seminārā piedalījās skolotāji no Azerbaidžānas, Francijas, Bulgārijas, Maltas, Somijas, Gruzijas un Latvijas. Latviju pārstāvēja divas skolotājas – bioloģijas un fizikas skolotāja Daina Birkenbauma no Jelgavas un informātikas un matemātikas skolotāja Inese Ivana no Daugavpils 12.vidusskolas.

Seminārā skolotājiem bija iespēja apgūt, kā, izmantojot eTwinning skolu sadarbības projektus, informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) rīkus, plānot radošu un inovatīvu mācību saturu. Semināra laikā tika novadītas vairākas meistarklases par IKT rīku izmantošanu, kā arī par eTwinning Live platformas rīkiem. Skolotājiem bija iespēja apspriest projektu idejas un atrast projekta sadarbības partnerus.

Seminārs ir ne tikai jaunu zināšanu iegūšana, bet tas arī iedvesmo turpināt veidot eTwinning projektus un galvenā atziņa pēc semināra izsakāma Džordža Bernarda Šova vārdos: "Ja tev ir ābols un man ir ābols un mēs tos apmainām, mums joprojām katram ir viens ābols. Ja tev ir ideja un man ir ideja un mēs ar tām apmaināmies, tad mums katram ir divas idejas."

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 12.vidusskolas

informātikas un matemātikas skolotāja

Inese Ivana




Atpakaļ