Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

10-04-2018

Jaunieši tiek aicināti piedalīties Erasmus+ starptautiskajā projektā, Daugavpilī “Get New Habits”


Interesē videi draudzīgs dzīvesveids? Vēlies, lai par to aizdomājas arī apkārtējie? Tad iesaisties 10 piedzīvojumiem bagātās dienās!

Aicinām jauniešus (vecumā no 17 līdz 25 gadiem) pieteikties starptautiskajam Erasmus + jauniešu apmaiņas projektam “Get new habits”, kurš norisināsies no 21.līdz 30.aprīlim Daugavpilī.

Projektā piedalīsies dalībnieki no Latvijas, Francijas, Serbijas un Gruzijas organizācijām (kopā 28 dalībnieki – 7 no katras valsts).

Projekta laikā tiks apspriesti ar vides ekoloģiju saistītie jautājumi, runāsim par atkritumu šķirošanu, apmeklēsim Daugavpils Novada domi, būvēsim putnu būrus un barotavas, piedalīsimies Lielajā talkā (28.aprīlī), rīkosim flešmobu  “Recycling. Get New Habits!“ sadarbībā ar “Bigbank Skrien Latvija” maratonu un būsim daļa no citām patīkamām aktivitātēm kopā ar mūsu ārzemju dalibniekiem.

Ieguvumi: Piedalīšanās starptautiskā projektā un Youthpass sertifikāta iegūšana, jauni draugi un kontakti, citu kultūru iepazīšana, problēmjautājumu risināšana kopā un sabiedrības informēšana, iepazīšanās ar neformālajām izglītības metodēm.

Projekta valoda: Angļu valoda.

Projekta ietvaros tiks nodrošināta izmitināšana Erfolg viesnīcā, ēdināšana, nepieciešamie materiāli.  Dalība projektā bezmaksas.

Projekta organizatori: biedrība “Bison”, sadarbibā ar biedrību “Erfolg” un “Bioetika”, projekts tapis pateicoties Eiropas Savienības finansējumam Erasmus+ ietvaros.

Pieteikties var aizpildot anketu līdz 14.aprīlim http://www.ej.uz/newhabits

Sīkāku informāciju droši jautājiet e-pastā: bisonproject@outlook.com




Atpakaļ