Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

06-04-2018

Daugavpilī turpinās pieteikšanās ES fondu mācībām pieaugušajiem


Līdz 16. aprīlim strādājošie un pašnodarbinātie vecumā no 25 gadiem vēl var pieteikties paaugstināt savu profesionālo kompetenci un konkurētspēju 9 dažādās tautsaimniecības nozarēs 16 izglītības iestādēs Daugavpilī.

Otrajā pieteikšanās kārtā Daugavpilī ir pieejamas 100 izglītības programmas, kas ir otrs augstākais piedāvāto izglītības programmu skaits pēc Rīgas. Daugavpils un tuvējo novadu iedzīvotāji var pieteikties mācīties arī citās Latvijas pilsētās vai novados, ja var to savienot ar darbu un dzīvi savā pilsētā vai novadā.

Daugavpilī mācības piedāvā Daugavpils Universitāte, Daugavpils tehnikums, Daugavpils Būvniecības tehnikums, Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola, mācību centrs “BUTS”, Latgales mācību centrs, SIA “01 Fortūna”, SIA “01 Autoskola Impērija”, SIA “ADA PLUS”, SIA “Dauseb”, SIA “Mācību un konsultāciju centrs ABC”, SIA “MBR”, SIA “VILLAS D”, SIA “DeLana Pluss” un SIA “Mācību centrs PLUS”.

Daugavpils Dome ir sadarbības partneris, kurš informatīvi atbalsta projektu. Videosižetā var iepazīties ar izglītības programmu piedāvātājiem.

Otrajā kārtā piedāvāto mācību un izglītības iestāžu saraksts, kā arī pieteikšanās kārtība, dokumenti un cita praktiska informācija pieejama vietnē www.macibaspieaugusajiem.lv.

Par projektu

ES fondu projekta “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” mērķis ir pilnveidot nodarbināto personu profesionālo kompetenci, lai laikus novērstu darbaspēka kvalifikācijas neatbilstību darba tirgus pieprasījumam, veicinātu strādājošo konkurētspēju un darba produktivitātes pieaugumu. To finansē Eiropas Sociālais fonds un Latvijas valsts, sešu gadu laikā līdz 2022. gada 31. decembrim ieguldot vairāk nekā 25 miljonus eiro.

 

Projekta koordinatore Daugavpilī, Ilze Onzule, 29252443




Atpakaļ