Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

27-03-2018

Virtuālā realitāte Daugavpils 3.vidusskolā


Turpinot darbu ar virtuālo klasi, Erasmus+ programmas projektā “VRClass4us”, Spānijas, Polijas, Rumānijas, Turcijas un Latvijas (L.Koroševska, Ž.Majevska un I.Kazakeviča) pārstāvji devās uz Briseli, kur veselu nedēļu – no 19.marta līdz 23.martam notika mācības darbam ar programmu, kas dod iespēju pārveidot Prezi prezentāciju 3D formātā.

Šīs vizītes mērķis bija iepazīties ar Unity programmu, instalēt to savā viedierīcē un,  balstoties uz mūsu skolēnu divām labākajām iepriekš izveidotajām Prezi prezentācijām, izveidot pilnvērtīgu mācību 3D spēli.

Spānijas kolēģi, kuriem ir liela pieredze virtuālo tehnoloģiju izmantošanā, praktiskajās nodarbībās dalījās savā pieredzē ar projektu dalībvalstu skolotājiem, kā arī augstu novērtēja mūsu skolēnu darbus,  kurus mēs prezentējām nedēļas beigās un izmantojām mācību spēles izveidošanā.

 

Daugavpils 3.vidusskolas Erasmus+ programmas projektu „ VRClass4us” līdzfinansē Eiropas Savienība. Vairāk par Erasmus+ programmu var uzzināt Valsts izglītības attīstības aģentūras mājaslapā www.viaa.gov.lv sadaļā Erasmus+.      

     

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 3.vidusskolas

angļu valodas skolotāja

Ināra Kazakeviča




Atpakaļ