Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

09-01-2012

Kā 12. pirmsskolas izglītības iestādē veidoja svētku noskaņojumu


Pagājusi lielā rosība, gatavojoties svētkiem un svinot Ziemassvētkus un Jauno gadu. Kaut gan daba šogad mūs nelutināja ar baltu, pūkainu sniegu, mēs paši centāmies veidot svētku noskaņojumu iestādē , lai priecētu bērnus, vecākus un arī sevi. Iestādes telpās un grupās mirdzēja sniega baltums, zelts un sudrabs. Gaitenī  balto egļu ielokā briedis veda dāvanas bērniem un tika noformēta bērnu darbu izstāde „Ziemassvētku eglīte”. Pedagogi rotāja un noformēja grupu telpas. Vislielāko atzinību saņēma grupas „Ausmiņa” (skolotājas E.Pusle un L.Sauša) noformējums. Pārdomāts un stilīgs tas bija arī grupās „Laimīte” (skolotājas S.Špandaruka un L.Mežaka) un „Jumītis” (skolotājas I.Pīnupe un I.Deņisova).

Iestādes teritorijā pie mirdzošās eglītes apmetās sniegavīru saime un zaķu ģimene.  Pie ieejas durvīm visus sagaidīja dziedošais Ziemassvētku vecītis, bet pastaigu laukumus rotāja vecāku rokām veidotie sniegavīri.

Daugavpils pilsētas 12.pirmsskolas izglītības iestāde piedalījās Daugavpils pilsētas domes un Nordea bankas rīkotajā Ziemassvētku noformējuma konkursā un ieguva godalgoto 2.vietu.

Mēs pateicamies par sadarbību mūsu vecākiem, kuri arī piedalījās iestādes teritorijas noformēšanā un izstāžu veidošanā grupās!

 

 

 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas

12.pirmsskolas izglītības iestādes metodiķe
Žanna Stašāne

 t.65427132




Atpakaļ