Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

01-03-2018

Gļebam Zenkovam 2.vieta starptautiskajā breika deju turnīrā Viļņā


Š.g. 24.februārī Lietuvā (Viļņā) norisinājās junioru individuālās starptautiskās breika deju sacensības “Vilnius street battle 2018”. Daugavpilietis Gļebs Zenkovs (J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija, 5.klase) izturēja atlases posmu, kur no 72 turnīra dalībniekiem tiesnesis izvēlējās tikai 8 labākos cīņai “1 pret 1”, un rezultātā nokļuva līdz finālam, kur zaudēja sīvā cīņā dejotājam no Krievijas Kirilam Dvornikovam, izcīnot 2.vietu.

Iziet atlasi izdevās vēl diviem “Factory Kingz” pārstāvjiem: Maratam Gatjatulinim (Daugavpils Krievu vidusskola-licejs, 5.klase), kas zaudēja ceturtdaļfinālā un turnīru noslēdza stiprāko astotniekā, un Maksimam Mitušovam (Daugavpils 15.vidusskola, 3.klase), kurš zaudēja pusfinālā, turnīru noslēdzot stiprāko četriniekā.

Turnīrā piedalījās breikotāji no 5 valstīm, pasākumu vadīja pasaulslavenais Mc Trix no Lielbritānijas, un sacensības tiesāja pasaulslavenais dejotājs no Nīderlandes Xisco Riboch. Pilna skatītāju zāle, asas cīņas uz deju grīdas – tā bija vienreizēja pieredze!

Apsveicam puišus no “Factory Kingz” un viņu treneri A.Začiņajevu par augstajiem rezultātiem!

 

Informāciju sagatavoja:

J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas

direktora vietnieks audzināšanas darbā

Andžejs Začiņajevs

 




Atpakaļ