Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

26-02-2018

Ģimeņu vakars “Maziem mirkļiem ir liela nozīme”


2018.gads ir pasludināts par ģimenes gadu. Projekts "Maziem mirkļiem ir liela nozīme" labi pazīstams visā Latvijā, iniciatīva pieder LR Labklājības ministrijai. Visās Latvijas pašvaldībās tiek organizēti semināri, vakari, lai mudinātu vecākus vairāk laika un uzmanības veltīt bērniem.

Daugavpils Centra vidusskolā š.g. 22.februārī notika vakars “Maziem mirkļiem ir liela nozīme”, kurā pulcējās skolēnu ģimenes. Pasākuma mērķis – sveikt ģimenes, kas augstu tur godā ģimeniskās vērtības.

Vakarā valdīja sirsnīga un mājīga atmosfēra. Projekta emblēmā ir attēlots pulkstenis, kas skaita laiku. Mūsdienu dinamiskajā pasaulē ir tik svarīgi atrast laiku bērniem, pavadīt laiku kopā ar viņiem. Emblēmas zaļā un baltā krāsa atkārtojās zāles noformējumā: zaļi zīda galdauti, sveces, dzīvie ziedi, zaļi un balti gaisa baloni. Vecāki stāstīja par savu ģimeni, par laiku, kuru pavada kopā ar bērniem, par savu pieredzi bērna audzināšanā, stāstīja sirsnīgi, ar dvēseles degsmi.

Projektā „Maziem mirkļiem ir liela nozīme” izstrādāts informatīvais materiāls, kurā apkopotas 1000 idejas, kā kvalitatīvi pavadīt laiku ar bērniem. Arī mūsu skolas vecāku idejas tiks apkopotas. 1000 idejas mēs papildināsim ar jaunām. Tas būs labs palīgs vecākiem, kā lietderīgi, jauki un interesanti pavadīt laiku ar bērniem. Uztveram to arī kā savu dāvanu mūsu valsts simtgadei.

Esam priecīgi, ka vakars sagādāja prieku gan skolēnu ģimenēm, gan skolotājiem. Vecāku pateicības vārdi deva pārliecību, ka tādi vakari varētu kļūt par labu skolas tradīciju.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils Centra vidusskolas

klases audzinātāju MK vadītāja

J.Bendorjusa




Atpakaļ