Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

29-12-2017

Dāvāsim prieku citiem!


Ziemassvētki vienmēr ir bijuši arī dāvināšanas laiks, kad paraugāmies apkārt, kā varam sniegt palīdzību līdzcilvēkiem. Šis svētku laiks raksturīgs ar daudzveidīgiem svētku pasākumiem, jo cilvēkiem svarīgi, ka viņus kāds atceras, apciemo un iepriecina.

Š.g. 20.decembrī Daugavpils 11.pamatskolas izglītojamie un skolotāji organizēja labdarības pasākumu „Jaunā gada pārsteigums” sociālajā mājā Šaurajā ielā 28.

Tā jau ir kļuvusi par tradīciju – jau sesto gadu Ziemassvētkos skolas teātra pulciņš „Sprīdīši” kolektīva vadītājas Ināras Jaskevičas un mūzikas skolotājas Olgas Bančenkovas vadībā viesojās sociālajā mājā ar savu dāvanu bērniem un viņu vecākiem – teatralizētu uzvedumu. Sociālās mājas iedzīvotājus priecēja ne tikai pats svētku uzvedums, bet arī dažādi pārsteigumi, spēles, konkursi, dziesmas un rotaļas, kas aizrāva visus.

Akcijas mērķis ir radīt līdzcilvēkos pozitīvu emocionālu noskaņojumu, uzsvaru liekot uz galvenajām vispārcilvēciskajām vērtībām, kā arī mūsos pašos attīstīt prasmi dāvāt citiem cilvēkiem labu garastāvokli, smaidu, sirds siltumu, kas ir daudz svarīgāki par materiālajām vērtībā.

Labdarība ir tad, kad svarīgāks par to, ko mēs ziedojam, ir tas, ar kādu attieksmi mēs to darām.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 11.pamatskolas
direktora vietniece audzināšanas jomā
Ilona Kokina 
t.29125445




Atpakaļ