Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

21-11-2017

Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības ikgadējo balvu šogad saņem daugavpilieši


Ik gadu pirms Latvijas dzimšanas dienas Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība (LBAS) apbalvo tās uzņēmumu un iestāžu arodbiedrības, kas aizvadītā gada laikā visaktīvāk strādājušas. Šī tradīcija aizsākta 2007.gadā, un šogad aktīvākās uzņēmumu un iestāžu arodbiedrības apbalvoja jau 11.reizi. Pasākums “Labākā arodorganizācija 2017” notika 15.novembrī Arodbiedrību namā, Rīgā.

Balvas mērķis ir apzināt, pozitīvi novērtēt un publiskot aktīvākās arodorganizācijas, kas aizvadītā gada laikā ir īpaši veiksmīgi darbojušās darbinieku sociālo, ekonomisko, darba tiesību un darba drošības interešu aizstāvībā.

 Ir ļoti svarīgi pateikt cilvēkiem paldies par labi padarītu darbu, vēl jo vairāk tādēļ, ka arodbiedrību aktīvs iestādēs strādā savu kolēģu labā brīvprātīgi – sabiedriskā kārtā, līdztekus savam tiešajam darbam.

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) Padome bija izvirzījusi 3 kandidātus, kas ir devuši nozīmīgu ieguldījumu arodbiedrību kustības attīstībā.

Viena no izvirzītajām pirmorganizācijām bija arī Daugavpils pilsētas 24.pirmsskolas izglītības iestādes arodorganizācija, kuru aktīvi vada priekšsēdētāja Nadežda Čobāne.

Liels paldies 24.pirmsskolas izglītības iestādes vadītājai Genovefai Fedorkivai par arodbiedrības atbalstu!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas AO priekšsēdētāja

Svetlana Orlova




Atpakaļ