Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

26-10-2017

Atklātais pilsētas pasākums “Mācies mācīties”


Š.g. 19.oktobrī, skolēnu rudens brīvdienu priekšvakarā, Daugavpils 9.vidusskolā notika atklātais pilsētas pasākums „Mācies mācīties!” Pasākumā piedalījās 10 Daugavpils pilsētas skolas, kuras pārstāvēja 2.klašu komandas 5 skolēnu sastāvā.

Savas zināšanas, atjautību, pirkstu veiklību un prasmi sadarboties komandā mazie ķipari parādīja, veiksmīgi izejot 4 stacijas. Stacijā „Pasaku zeme” tika pārbaudītas skolēnu zināšanas un prasmes latviešu un krievu valodā. Savu loģisko domāšanu skolēni varēja parādīt stacijā „Gudrinieks”, pildot gan vieglākus, gan sarežģītākus uzdevumus matemātikā. Stacijā „Dabas draugi” skolēni varēja pierādīt savu erudīciju par apkārtējo pasauli. Savukārt savas prasmes darbā ar papīru skolēni demonstrēja stacijā „Čaklās rociņas”, izveidojot jauku dāvanu kastīti ar saldu pārsteigumu tajā.

Katrā stacijā skolēni saņēma atbilstošu punktu skaitu par paveikto uzdevumu. Kopvērtējumā visas komandas parādījušas labus rezultātus. Par labi paveikto darbu katra komanda saņēma diplomu ar iegūto vietu vai pateicību par piedalīšanos.

Pasākumā laikā skolēni guva ne tikai pozitīvas emocijas un iespaidus, bet arī jaunus draugus, jaunu pieredzi, kā mācīties un strādāt komandā. Pārstāvot savu skolu, skolēni jutās lepni un atbildīgi par viņiem uzticēto pienākumu.

Paldies visiem, kas piedalījās un palīdzēja noorganizēt šo pasākumu!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 9.vidusskolas

sākumskolas skolotāju MK vadītāja

Svetlana Juhņeviča

Foto: S.Juhņeviča




Atpakaļ