Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

13-10-2017

Jaunatnes nodaļa ciemojās pie Daugavpils Krievu vidusskolas – liceja skolēniem


Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas speciālisti piedalījās Daugavpils Krievu vidusskolas – liceja organizētājā karjeras nedēļā. Jaunatnes nodaļas darbinieki sagatavoja 11. klases skolēniem prezentāciju par darbu ar jaunatni Daugavpils pašvaldībā un par jauniešu iespējām Daugavpilī.

Prezentācijas laikā Daugavpils Krievu vidusskolas – liceja audzēkņi iepazinās ar Jauniešu neformālās izglītības centra biedrību piedāvātajām iespējām. Kā arī, Jaunatnes nodaļas speciālisti aicināja skolēnus iesaistīties Daugavpils pilsētas Jauniešu domes darbībā. Jaunieši dalījās ar savas skolas Skolēnu parlamenta darbības veiksmes stāstiem, un Daugavpils pilsētas Skolu un studentu parlamenta ieguldījumu skolēnu dzīvē. Lielākā prezentācijas daļa tika veltīta brīvprātīgajam darbam. Īpaša interese bija izradīta mājas lapai brivpratigie.lv – sociālajai platformai Latvijas brīvprātīgā darba nodrošināšanai, kas saved brīvprātīgā darba organizētājus un veicējus, un notikušajam pasākumam „Brīvprātīgo nedēļa”, un nākošnedēļ plānotajam pasākumam „Profesiju virpulī atrast savējo!”.

Jaunatnes nodaļa vienmēr ir atsaucīga aicinājumiem nākt uz tikšanām kopā ar jauniešiem, lai  padziļinātu jauniešu zināšanas par jaunatnes lietām. Ar prieku gaidīsim aicinājumus arī no citām izglītības iestādēm.

 

Informāciju sagatavoja:

Vecākais jaunatnes lietu speciālists

Artjoms Pučinskis

27028209 




Atpakaļ