Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

30-05-2017

Nakts skolā


Š.g. naktī no 24.maija uz 25.maiju J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas parlamenta dalībniekiem bija iespēja piedalīties pasākumā «Nakts skolā». Mums radās interese, kā izskatās skola naktī. Tā bija ļoti neparasta ideja un, godīgi sakot, mēs šaubījāmies, vai to spēsim realizēt, bet, tā kā mēs esam draudzīga komanda, mēs cerējām, ka viss izdosies.

Mēs satikāmies 24.maija vakarā un tad sākās visinteresantākais. Mēs spēlējām dažādas galda spēles, noritēja interesantas aktivitātes tumšajos skolas gaiteņos. Protams, mēs skatījāmies filmas un stāstījām viens otram savas dzīves stāstus un notikumus.

25.maija rītā mums bija interesanta tikšanās ar Jeļenu Pasternaku, deju kluba “Daugavpils” vadītāju, kuras tēvs daudzus gadus bija šīs skolas direktors, tāpēc ģimene dzīvoja skolas telpās. Viņa pastāstīja par saviem neparastajiem piedzīvojumiem skolā – laikā, kad pārējie skolēni jau bija devušies mājās.

Mūsuprāt, šī nakts bija aizraujošs pasākums. Tā laikā mēs ne tikai labi atpūtāmies, bet arī vairāk uzzinājām viens par otru.

Mēs vēlamies pateikt paldies skolas direktorei L.Koževņikovai un direktores vietniecei izglītības jautājumos L.Voitovai par atbalstu ideju realizēšanā!

Skolas parlaments aicina J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas skolēnus piedalīties skolas parlamenta darbā, lai nākamgad kopā izdomātu vairāk radošu un interesantu pasākumu!

 

Informāciju sagatavoja:

J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas

skolēnu pašpārvaldes priekšsēdētāja

Vera Koževņikova

 




Atpakaļ