Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

22-11-2011

Krievu licejs atkal ir labāko skolu vidū Latvijā


22. novembra rīts Krievu vidusskolā- licejā sākās ar lieliem svētkiem. Skolas aktu zālē pulcējas skolēni, pedagogi un skolas direktors Jevģenijs Timošenko paziņoja, ka Latvijas lielo pilsētu Valsts ģimnāziju grupā skola ieņēmusi 3. vietu, pamatojoties uz pērnā mācību gada centralizēto eksāmenu rezultātiem.

Balvu piešķir Draudzīgā aicinājuma fonds.

Tas ir ļoti liels sasniegums, jo Krievu vidusskola pielīdzināta Valsts ģimnāzijai.

Skolas direktors pateicās skolēniem un pedagogu kolektīvam, jo šī balva ir kopīgs darbs un likumsakarīgs rezultāts- to apliecina ikdienas darbs. Tāpēc, šajā svētku reizē, īpaši tika sumināti skolas teicamnieki.

Apsveikt skolu svētkos bija ieradusies arī Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova:

“ Mēs vienmēr ļoti lepojamies ar skolu sasniegumiem. Es pateicos skolas direktoram par profesionālu darba organizāciju un jaunām idejām, paldies skolotājiem un skolēniem, jo jūs ar savu darbu un panākumiem ceļat visas pilsētas prestižu. Novēlu būt labākajiem arī turpmāk!”.

Tas ir kārtējais apliecinājums tam, ka skola pelnījusi pateicību no pašvaldības, ko arī saņēma Valsts svētku priekšvakarā Daugavpils teātrī.

Kādi svētki bez saldumiem? Pedagogiem bija sarūpēta torte, bet skolēniem kūkas. Noslēdza svētku pasākumu ar krāšņu papīra salūtu.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ