Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

19-04-2017

SAULES SKOLĀ notiks atvērto durvju diena!


Daugavpils dizaina un mākslas vidusskola “Saules skola” aicina uz Atvērto durvju dienu, kas notiks 25. aprīlī no plkst.10:00 līdz plkst. 16:00 un Modes skati plkst.15:00.

Atvērtās durvju dienas ietvaros varēs iepazīties ar skolas izglītības programmām, mācību priekšmetiem, uzzināt vairāk par nepieciešamām priekšzināšanām un iestājpārbaudījumiem. Interesentiem tiks piedāvāta ekskursija, kuras laikā varēs apskatīt renovētas skolas telpas, datorklases, mācību darbnīcas. Būs iespēja klātienē tikties ar izglītības programmu vadītājiem un saņemt detalizētu informāciju no citiem skolotājiem. Lai iegūtu dziļāku izpratni par tekstila dizainu apmeklētāji varēs apskatīt Tekstilmākslas darbu izstādi, kas ir ierīkota Saules skolas Mākslas telpā. Reklāmas dizaina nodaļa visas dienas garumā piedāvās izmēģināt savas prasmes sietspiedes darbnīcā!

Plkst. 15:00 interesenti ir aicināti uz tradicionālo Atvērtās durvju dienas modes skati, kur skolas audzēkņi demonstrēs apģērbu dizaina nodaļas izstrādātos tērpus.

Grupām vairāk par 5 cilvēkiem vēlams iepriekš pieteikties, zvanot pa tel. 20217482

 

 

Margarita Stoļarova

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas

direktores vietniece audzināšanas darbā

Tālr. 20217482, e-pasts: mspasts@gmail.com




Atpakaļ