Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

14-03-2017

Mūsu zēni – stiprākie Baltijā!


Š.g. 11.martā Daugavpilī notika Baltijas valstu breika deju turnīrs "Battle of Styles", kura uzvarētāji saņēma ceļazīmes uz čempionāta "Battle of Styles 2017" starptautiskiem fināliem 8.aprīlī Vladimirā (Krievija).
Uz Daugavpili atbrauca 74 stiprākie dejotāji juniori no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kuri bija sadalīti 3 kategorijās. Individuālās sacensības notika cīņu veidā (viens pret vienu) pēc olimpiskās sistēmas. Dalībnieku dejošanas prasmes vērtēja sacensību tiesnesis no Krievijas Kirils Nikitins. Katrā kategorijā tika noskaidroti uzvarētāji. Priecē, ka starp labākajiem ir arī mūsu breika deju pulciņa "Factory Kingz" puiši. Tā kategorijā “Bērni 5 – 9 gadi” 1.vietā ir Maksims Mitušovs  un 2.vietā – Emīls Dzalbe, kategorijā “Bērni 10 – 13 gadi” 2.vietā - Gļebs Zenkovs.

Uz čempionāta "Battle of Styles 2017" finālu dosies Maksims Mitušovs, pārstāvot Baltijas valstis, Daugavpili un “Factory Kingz” pasaules līmeņa pasākumā. Mazliet veiksmes pietrūka mūsu Gļebam Zenkovam un Emīlam Dzalbem, bet arī nokļūšana finālā ir ļoti labs rezultāts.

Breika deju skola «Factory Kingz» izsaka pateicību par atbalstu Baltijas valstu līmeņa pasākumā organizēšanā J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijai, Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļai, "Depils Originals", "Sarkanajam krustam", "Dedels photography", J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas skolēnu parlamenta brīvprātīgajiem,vecākiem, viesiem un dejotājiem!

 

Informāciju sagatavoja:

J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas

direktora vietnieks audzināšanas darbā

Andžejs Začiņajevs




Atpakaļ