Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

07-02-2017

“Youth Forum 2017” iespēja jauniešiem paplašināt savas zināšanas un iegūt apmaksātu prakses vietu


Latvijā studējošiem jauniešiem tiek dota lieliska iespēja piedalīties Zviedrijas vēstniecības Latvijā un Zviedrijas Tirdzniecības kameras Latvijā organizētajā projektā “Youth Forum 2017”. Projekts norisināsies angļu valodā un piecos semināros studentiem tiks dota iespēja bagātināt savas zināšanas par Zviedrijas-Latvijas sadarbību, biznesa kultūru un attīstību, iemācīties pamat mārketinga prasmes un darba intervijas pamatprincipus, uzzināt vairāk par korporatīvo sociālo atbildību, kā arī apmeklēt vairākus Latvijā populārus uzņēmumus, kuri iepazīstinās ar savu darbību.

“Youth Forum 2017” dalībniekiem būs iespēja mācīties no jomas ekspertiem, kas pārstāv tādas kompānijas kā GatewayBaltic, MTG Latvia, Tele2, Talentor Latvija, SCORO Software un SEB banka. Ar Zviedrijas-Latvijas sadarbību iepazīstinās Zviedrijas vēstnieks Latvijā Henriks Landerholms. Par Zviedrijas biznesa vidi stāstīs Zviedrijas Tirdzniecības kamera un “Business Sweden.”

Jauniešiem būs iespēja piedalīties piecās apmācību lekcijās, no kurām pirmā notiks 23.februārī, 2017. Tā kā vietu skaits dalībai ir ierobežots, interesentiem līdz 12.februārim, 2017 uz e-pastu – youfo@scc.lv jānosūta pieteikums, pievienojot savu CV un atbildot uz trim sekojošiem jautājumiem:

  1. Kur tu sevi redzi pēc pieciem gadiem?
  2. Kādi ir galvenie Zviedrijas kompāniju biznesa principi mājās un ārvalstīs?
  3. Kāpēc mums būtu jāizvēlas tieši tevi dalībai “Youth Forum 2017”?

Jaunietim, kurš uzrādīs vislabākos rezultātus, būs komunikabls un kuru interesēs starptautiski jautājumi, tiks dota iespēja iegūt apmaksātu prakses vietu GatewayBaltic eksporta pārdošanas departamentā no š.g. aprīļa līdz jūnija mēnesim.

Lai nodrošinātu iespēju studentiem no reģionālajām augstskolām piedalīties šajā projektā, organizatori segs ceļa izdevumus.

Youth Forum galvenais mērķis ir iepazīstināt studentus ar Zviedrijas vēsturi un tradīcijām, kā arī dot iespēju satikties ar uzņēmējiem un akadēmiķiem, kas dalīsies ar savām zināšanām un pieredzi, ņemot vērā mūsdienu brīvā tirgus iespējas un multikulturālo biznesa vidi.

 

 

YOUTH FORUM

Email- youfo@scc.lv

Phone number: +371 67686616

Facebook: https://www.facebook.com/SCCL-Youth-Forum




Atpakaļ