Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

10-11-2011

Cik daudz ir izdarīts bērnu labā!


Šogad Daugavpils pilsētas 29.poļu pirmsskolas izglītības iestādē jūlijā - novembrī tika veikti nozīmīgi un būtiski  remontdarbi:

  • iestādes un saimniecības ēkas iekštelpu renovācija;
  • siltummezgla rekonstrukcija;
  • teritorijas nožogojuma nomaiņa;
  • būvdarbu veikšana.

Remontdarbi tika finansēti no Daugavpils pilsētas Domes līdzekļiem (51% - 26 907, 80 LVL), kā arī ar Polijas valsts (WSPÓLNOTA POLSKA)  līdzfinansējumu (49% - 25 852,60 LVL) (remontdarbus veica būvfirma SIA „Apola – D”).

Izglītības iestādē tika paveikts kāpņu telpu un tehnisko telpu remonts, tika nomainīti lietusūdens kanalizācijas stāvvadi un teritorijas nožogojums.

Notika dārzeņu glabātavas ēkas renovācija – jumta, ārsienu, telpu būvdarbi.

Siltummezgla rekonstrukcija ietvēra projektēšanu un būvdarbus. Tika veikti griestu, sienu un ailu būvdarbi, grīdas flīzēšana, jauna sanitārā mezgla ierīkošana, kā arī sanitārtehniskie un elektromontāžas darbi.       

Remontdarbos tika izmantotas mūsdienīgas tehnoloģijas, pateicoties kurām kāpņu telpas izskatās ļoti spožas, ērtas un gaišas. Automātiskā siltummezgla uzstādīšana palīdzēs taupīt līdzekļus. Tika nomainīts vecais nožogojums, tagad iestādes teritorija ir izskatīga un labiekārtota. Pēc remontdarbiem dārzeņu glabātava ir daudzfunkcionāla un ērta izmantošanā.

Ienākot dārziņā, rodas iespaids, ka tā ir mūsdienīga, stilīga iestāde.

Poļu pirmsskolas izglītības iestādes administācija, kolektīvs, bērnu vecāki pateicas Daugavpils pilsētas Domei, Izglītības pārvaldei un Polijas valsts biedrībai „Wspólnota Polska”  par to, cik daudz ir izdarīts bērnu labā.

 

Sagatavoja:

Daugavpils pilsētas 29.poļu pirmsskolas

izglītības iestādes vadītāja

Anžela Dubovska,

t.65429256




Atpakaļ