Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

03-01-2017

Veiksmīga eTwinning projekta īstenošana Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādē


Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādes skolotājas Ligita Kostina un Svetlana Liščinska ieguva Eiropas Kvalitātes Sertifikātus par veiksmīgu eTwinning projekta “Flower in a child’s hand” īstenošanu 2015./2016.mācību gadā.

Projekta „Flower in a child’s hand” mērķis bija paplašināt 5 – 7 gadus vecu bērnu zināšanas par augiem, iemācīt tos stādīt, par tiem rūpēties, dalīties pieredzē ar citu valstu – Lietuvas, Francijas, Itālijas, Grieķijas, Turcijas, Ukrainas, Polijas – bērniem. Bērnu darbi piedalījās Starptautiskajā zīmējumu konkursā „Ziedu parāde” Lietuvas pilsētā Jurbarkā.

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības programmas izglītības, apmācības, jaunatnes un sporta jomā Erasmus+ aktivitātes “eTwinning” ietvaros izteica pateicību pedagoģēm par ieguldīto darbu un radošu mācību procesa organizēšanu eTwinning projekta īstenošanas laikā, iesaistot tajā iestādes izglītojamos un vecākus.

eTwinning aktivitātes tiek īstenotas Eiropas Savienības programmas izglītības, apmācības, jaunatnes un sporta jomā Erasmus+ ietvaros, izmantojot projektu kā metodi mācību un audzināšanas procesā un veicinot skolotāju tālākizglītību IKT un valodu jomā, veicinot izglītības iestāžu sadarbību.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

20.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītāja vietniece

D.Vilmane

t. 65443503




Atpakaļ