Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

15-12-2016

Daugavpils 17.vidusskolas vakara nodaļas absolvente Anastasija Jevstigņejeva - viena no labākajām Banku augstskolas studentēm"


Anastasija Jevstigņejeva ir Daugavpils 17.vidusskolas vakara nodaļas 2016.gada absolvente. Meitene šobrīd studē Banku augstskolā un dara to ļoti sekmīgi, viņa gūst panākumus ekonomikas studijās, kas pierāda, ka mūsu skolēni dzīvē var sasniegt daudz, ja ir pozitīva mācīšanās motivācija, centība un neatlaidība. Vakara nodaļas kolektīvs no Banku augstskolas rektora Andra Sarnoviča saņēma Pateicības rakstu par veikto ieguldījumu skolēnu izaugsmes veicināšanā un absolventes Anastasijas Jevstigņejevas sagatavošanai sekmīgai studiju uzsākšanai Banku augstskolā. Banku augstskolas absolventi nākotnē var strādāt bankās, valsts iestādēs un citos tautsaimniecības sektoros ar ekonomiku saistītās profesijās.

Vakara nodaļas pedagogu kolektīvs Anastasiju atceras kā skolnieci ar augstiem mācību rezultātiem, meitene bija centīga un apzinīga. Anastasija bija aktīva arī interešu izglītībā un sabiedriskajā dzīvē, piedalījās dažādos skolas un pilsētas pasākumos un konkursos, spēlēja teātri, organizēja skolas pasākumus. Bez viņas līdzdalības nepagāja gandrīz neviens skolas pasākums, un tie nebūtu tik spilgti un atmiņā paliekoši, ja nebūtu Anastasijas līdzdalības.

Vakara nodaļa vēl Anastasijai panākumus tālākajās studijās!

 

Informāciju sagatavoja:

Iveta Krilova




Atpakaļ