Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

05-12-2016

“Ābelīte” ir apbalvota ar Eiropas Kvalitātes sertifikātu


“Apsveicam! Jūsu pirmsskolas izglītības iestāde ir apbalvota ar Eiropas Kvalitātes sertifikātu par lielisko darbu eTwinning projektā. Tas nozīmē, ka jūsu darbs, jūsu audzēkņu darbs un jūsu pirmsskolas izglītības iestāde ir atzīta visaugstākajā Eiropas līmenī. Tā rezultātā jūs saņemsiet sertifikātu, kuru varat pievienot savai interneta mājaslapai un izstādīt savas skolas slavas zālē. Turklāt jūsu projekts tiks izrādīts īpašā Eiropas Portāla vietā.”

Tādu iepriecinošu ziņu Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestāde “Ābelīte” saņēma š.g. 29.novembrī no eTwinning interneta vietnes komandas. Eiropas Kvalitātes sertifikātu saņēma 2015./2016. gadā īstenotais projekts “Flowers in a child’s hands”.

Vēlamies pateikt milzīgu un sirsnīgu PALDIES visiem iestādes audzēkņiem, pedagogiem par ieguldīto laiku un veiksmīgu darbu projektā!

Nobeigumā gribam aicināt skolotājus, kurus ir ieinteresējusi eTwinning platforma, apmeklēt mājaslapas http://www.etwinning.lv , www.etwinning.net, kurās var detalizētāk iepazīties gan ar projekta sniegtajām iespējām, gan iepazīties ar labas prakses piemēriem.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

11.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītāja vietniece izglītības jomā

Nataļja Kozireva

t.65474792




Atpakaļ