Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

23-11-2016

Jauniešus aicina piedalīties informatīvo pasākumu ciklā “Īsteno sapni par savu biznesu!”


Lai vērstu uzmanību un veicinātu interesi par uzņēmējdarbību, tā attīstību Latgalē un arī mūsu pilsētā, jau ceturto reizi Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC) uz neformālu tikšanos aicina Daugavpils pilsētas izglītības iestāžu 11.- 12.klašu skolēnus, lai sarunās un diskusijās dalītos pārdomās, redzējumā par nākotnes izaicinājumiem, izaugsmi un arī iespējām kļūt par uzņēmējiem.

Tikšanās ar Daugavpils jauniešiem notiks šī gada 6.decembrī no plkst. 15.00 līdz plkst.17.00 Daugavpils Valsts ģimnāzijas aktu zālē.

Lektoriem daloties savās zināšanās un pieredzē stāstos par Latgali, jauniešiem būs iespēja ne tikai gūt jaunas atziņas un zināšanas, bet, iespējams, arī iedvesmu dzīves turpmākajiem soļiem. Kā sola organizatori, šogad daudz uzmanības tiks veltīts jautājumiem “Kas ir bizness un uzņēmējdarbība, kā līdz tam nonākt, vai tas ir sarežģīti, vai Latgale ir piemērota izaugsmei?”

Interaktīvajā pasākumā tiks iesaistīti ne tikai tā galvenie varoņi – jaunieši, bet arī jaunie uzņēmēji, kas neformālā veidā dalīsies savā pieredzē uzņēmējdarbībā.

Uz tikšanos no katras skolas tiek aicināti jaunieši, kuri vēlas gūt jaunu informāciju un pieredzi.

Pasākumu organizē Latgales plānošanas reģiona Latgales uzņēmējdarbības centrs.

 

Sīkāka informācija:

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes

pedagoģe karjeras konsultante

Santa Čeirāne

t.29196866

santa.ceirane@ip.daugavpils.lv

 

 




Atpakaļ