Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

02-11-2011

Eseju konkurss „Daugavpils lepnums – 2011”


Novembris ir laiks, kad vārdam „Latvija” ir īpašsskanējums, kad  sarkanbaltsarkanie karogi plīvo neparasti lepni. Tas ir laiks, kad mēs vairāk domājam par to, ko spējam dot savai valstij, kā varam palīdzēt tai augt un kļūt arvien krāšņākai.

            Tradicionāli Daugavpils pilsētas izglītības iestādēs pirms valsts lielākajiem svētkiem notiek pilsoniskuma nedēļa, šogad – no 10. līdz 17.novembrim. Šajā laikā arī šogad notiks Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai un Lāčplēša dienai veltīti koncerti, svinīgās līnijas un dažādi pedagogu iniciēti izglītojoši pasākumi skolēniem.

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes Metodiskais centrs sadarbībā ar sociālo zinību skolotājiem aicina 5. -9.klašu skolēnus piedalīties eseju konkursā „Daugavpils lepnums 2011”, kura mērķis ir veicināt skolēnu patriotismu un pilsonisko apziņu, iepazīstot Daugavpils iedzīvotāju likteņstāstus.

            Par esejas varoni var kļūt atsevišķs cilvēks  vai vesela ģimene, kuras devums sabiedrībai ir būtisks un nozīmīgs. Konkursa organizatori cer, ka konkurss rosinās skolēnus vērīgāk palūkoties apkārt, lai pamanītu tos, kuri ar savu ikdienas darbu, sabiedrisko darbību vai radošajām izpausmēm veicina Daugavpils izaugsmi.

               

Pielikumā:eseju konkursa nolikums.

               

           

 

 

Informācijusagatavoja:

Daugavpils pilsētas

Izglītībaspārvaldes

Sabiedriskoattiecībuspeciāliste

Anita Pleša

t.65407434




Atpakaļ