Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

21-11-2016

Daugavpils Krievu vidusskolai-licejam pirmā vieta “Draudzīgā aicinājuma fonda” skolu reitingā


Š.g. 16.novembrī Cēsu Vidzemes koncertzālē tika apbalvotas Latvijas skolas, kas "Draudzīgā aicinājuma fonda" skolu reitingā atzītas par labākajām pēc 2015./2016.mācību gada centralizēto eksāmenu rezultātiem latviešu valodā, matemātikā, angļu valodā, dabas zinātnēs (bioloģija, ķīmija, fizika) un vēsturē.
Skolas vērtē četrās nominācijās, atbilstoši to objektīvajām spējām: ģimnāzijas, pilsētas vidusskolas, lauku vidusskolas un specializētās vidusskolas. Katrā nominācijā tika apbalvotas sešas labākās skolas.

Daugavpils Krievu vidusskola-licejs pēc skolēnu gūtajiem rezultātiem centralizētajos eksāmenos kopvērtējumā Pilsētu vidusskolu grupā saņēma Galveno balvu „Lielo pūci” un atzīts par labāko vidusskolu  nominācijās latviešu valoda un literatūrā (mazākumtautību skolām) – 1.vieta,  dabas zinībās – 1.vieta,  matemātikā – 1.vieta.

Draudzīgā aicinājuma fonds apbalvoja ar diplomiem Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja vadību par izcilu mācību darba organizāciju un pedagogus par izciliem sasniegumiem mācīšanā.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja

direktora vietniece izglītības jomā

Iveta Zarāne

t.65431076




Atpakaļ