Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

01-11-2016

Ir labi kopā būt un kaut ko jaunu gūt


Skolotājiem veltītais mēnesis izskan... Oktobra pēdējā dienā Daugavpils Universitātes Koncertzālē pulcējās hobiju meistarklašu vadītāji – pedagogi un skolēni. No 4.oktobra līdz 28.oktobrim 32 skolotāji un 2 skolnieces piedāvāja apgūt ko jaunu, un vairāk nekā 110 meistarklašu dalībnieki izmantoja šo iespēju.

Jau ceturto gadu mūsu skolotāji atkal un atkal pārsteidz ar saviem hobijiem un prasmēm, ko ir gatavi iemācīt arī citiem. Pat ja šķiet, ka viss jau ir zināms, izrādās – vaļasprieku klāsts ir kļuvis vēl plašāks. Šogad skolotāji piedāvāja gan kulinārijas un frizūru veidošanas, gan dažādu rokdarbu tehniku un dāvanu noformēšanas, gan telpu rotājumu un apsveikuma atklātņu izgatavošanas meistarklases.

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova pateicās visiem skolotājiem, kuri vēlējās ar savu hobiju iepazīstināt savus kolēģus. Izglītības pārvaldes Pateicības rakstus un piemiņas balvas saņēma Jeļena Sņetkova, Tatjana Kokina, Nataļja Krasņakova un Svetlana Raspopova (Daugavpils pilsētas 1.pirmsskolas izglītības iestāde), Nataļja Arefjeva (Daugavpils pilsētas 3.pirmsskolas izglītības iestāde), Tatjana Ivanova un Inna Zosiņeca (Daugavpils pilsētas 4.speciālā pirmsskolas izglītības iestāde), Oksana Timčenko (Daugavpils pilsētas 10.pirmsskolas izglītības iestāde), Nataļja Kozireva, Oļesja Ugoļova un Tamāra Suško (Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestāde), Irina Antipova un Nataļja Lipska (Daugavpils pilsētas 15.speciālā pirmsskolas izglītības iestāde), Ludmila Beļikova un Janīna Griņenko (Daugavpils pilsētas 17.pirmsskolas izglītības iestāde), Danuta Žurova (Daugavpils pilsētas 22.pirmsskolas izglītības iestāde), Tatjana Ivanova (Daugavpils pilsētas 23.pirmsskolas izglītības iestāde), Svetlana Joņina un Oksana Mihailova (Daugavpils pilsētas 26.pirmsskolas izglītības iestāde), Ņina Gaidamoviča, Tatjana Vasiļjeva, Agnese Jermaļonoka un Tamāra Kokina (Daugavpils pilsētas 32.pirmsskolas izglītības iestāde), Nataļja Izuļena un Ilze Volonte (Daugavpils Krievu vidusskola-licejs), Marta Ivanova un Irēna Timinska (Daugavpils 3.vidusskolas skolotājas), Viktorija Rjazanceva un Anželika Ustinova (Daugavpils 3.vidusskolas skolnieces), Jekaterīna Šnaidere (Daugavpils Centra vidusskola), Jekaterina Kovaļevska (Daugavpils 10.vidusskola), Gaļina Želabovska (Daugavpils 16.vidusskola), Svetlana Petročenko (Daugavpils 17.vidusskola) un Jurijs Deņisovs (Daugavpils logopēdiskā internātpamatskola-attīstības centrs). Meistarklašu vadītājiem bija sarūpēts arī pārsteigums – brīnišķīgs koncerts, kuru piedāvāja Daugavpils Universitātes Mūzikas katedras docētāji un studējošie.

Meistarklašu gaisotne, kā atzīst to vadītāji un dalībnieki, ir ļoti labvēlīga un raisa tikai pozitīvas emocijas. Apgūstot jaunas iemaņas, tiek gūts arī prieks par kopā pavadīto laiku un sirsnīgam sarunām, rasti jauni iedvesmas avoti turpmākam darbam.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes

sabiedrisko attiecību speciāliste

Anita Pleša

t.65407434




Atpakaļ