Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

29-09-2016

Konkurss „Swedbank jaunais Daugavpils skolotājs 2016” noslēdzies


Jau piekto gadu sadarbībā ar Swedbank Daugavpils filiāli Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde (DPIP) organizē konkursu „Swedbank jaunais Daugavpils skolotājs”. Dalībai konkursā katra pilsētas izglītības iestāde drīkst izvirzīt vienu jauno skolotāju, kura darba stāžs ir no viena līdz pieciem gadiem.

Šogad konkursam tika pieteikti 11 jauni un talantīgi pedagogi: Karīna Gomola (Daugavpils 16.vidusskolas sākumskolas skolotāja), Zane Isajeva (Daugavpils pilsētas 2.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes pirmsskolas izglītības skolotāja), Margarita Jevstifejeva (Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja sociālo zinību skolotāja), Santa Kantāne (Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolas izglītības iestādes pirmsskolas izglītības skolotāja), Jevgeņijs Konovalovs (Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra “Jaunība” tehniskās modelēšanas un radioelektronikas pulciņa vadītājs), Adelina Ņikitina (Daugavpils Vienības pamatskolas vizuālās mākslas skolotāja), Olga Razvadovska (Daugavpils pilsētas 27.pirmsskolas izglītības iestādes pirmsskolas izglītības skolotāja), Jekaterina Semjonova (Daugavpils pilsētas 4.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes mūzikas skolotāja), Elīna Škutāne (Daugavpils pilsētas 14.pirmsskolas izglītības iestādes pirmsskolas izglītības skolotāja), Margarita Začiņajeva (Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādes pirmsskolas izglītības skolotāja) un Andrejs Zaičenko (Daugavpils 3.vidusskolas ķīmijas skolotājs).

Konkursa vērtēšanas komisijas darbs vienmēr ir grūts, jo katrs jaunais skolotājs ir savā veidā interesants un talantīgs, tomēr noteikumi liedz apbalvot visus, un noteikt trīs izcilākos ir ne tikai sarežģīti, bet tā ir arī liela atbildība. Šogad DPIP veicināšanas balvu saņēma Zane Isajeva un Margarita Začiņajeva, bet galveno balvu – Swedbank dāvanu karti 150 eiro vērtībā – šogad saņēma Jekaterina Semjonova, Elīna Škutāne un Andrejs Zaičenko.

Pateicību no Swedbank par vērību un jauno skolotāju talanta novērtēšanu saņēma Daugavpils pilsētas 4.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja Jekaterīna Jankovska, Daugavpils pilsētas 14.pirmsskolas izglītības iestādes vadītāja Anna Rostova, Daugavpils 3.vidusskolas direktors Vitālijs Azarevičs.

Esam gandarīti par mūsu jaunajiem pedagogiem un viņu darba novērtējumu gan no iestāžu vadības, gan Swedbank puses. Uzzināt vairāk par laureātiem un viņu ceļu uz profesiju, pārdomām par darbu un nākotnes plāniem varēs turpmākajās publikācijās.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes

sabiedrisko attiecību speciāliste

Anita Pleša

t.65407434




Atpakaļ