Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

22-09-2016

Ievārījuma svētki pirmsskolas izglītības iestāde “Spārīte”


Rudens ir bagātākais laiks dārzā, kad var gatavot dažādas maltītes no dārzeņiem, ogām un augļiem. Tāpēc ir jāizmanto laiks, kad ir iespēja uzņemt vitamīnus no tik bagātas ražas visai ziemai. Rudens bez garšīga ievārījuma pagatavošanas nav iedomājams!
Š.g.20.septembrī 5.pirmsskolas izglītības iestāde svinēja Ievārījuma svētkus, kuru laikā mūsu audzēkņi un viņu ģimenes dalījās ar visneparastāko un oriģinālāko ievārījumu receptēm. Mūsu lielajiem un mazajiem viesiem tika piedāvāts degustēt dažādus ievārījumus, tādus kā burkānu, ķirbju, bumbieru, vīnogu, aprikožu.
Ir vērts atzīmēt, ka bērnudārza darbinieki nepalika malā un arī sagatavoja ļoti daudz oriģinālu un garšīgu ievārījumu.
Protams, bērniem un svētku viesiem bija sagatavota lieliska izklaidējoša programma ar vairākiem personāžiem, kuri rotaļājās, dziedāja, dancoja, minēja mīklas.
Gribas pievērst uzmanību, ka uz svētkiem bija atnākuši daudzi cilvēki, kuri bija sajūsmā par tik spilgtu pasākumu. Viesi pateicās mūsu kolektīvam par brīnišķīgajiem svētkiem. Mēs savukārt bijām ļoti priecīgi par to, ka sniedzām daudz pozitīvu emociju gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Paldies mūsu vecākie, par garšīgajiem ievārījumiem un palīdzību bērniem!

Visiem kopā svētki izdevās jautri un spilgti!  


Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

5.pirmsskolasizglītības iestādes

Vadītājas vietniece

T.Kovaļčuka

t.20131990




Atpakaļ