Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

29-08-2016

Novērtēs un izteiks atzinību labākajiem neformālās pieaugušo izglītības sniedzējiem


Uzsākot mācību gadu, Erasmus + programmas projekts "EPALE nacionālā atbalsta sistēma” uzsāk jaunu iniciatīvu, lai izceltu un novērtētu pieaugušo izglītības iestādes un pedagogus, kas strādā neformālās  pieaugušo izglītības jomā.

Katrs pieaugušo izglītotājs ir aicināts pieteikt sevi, savu kolēģi, pieaugušo izglītības iestādi vai citu organizāciju, kas darbojas neformālās pieaugušo izglītības jomā, Izglītības un zinātnes ministrijas atzinības saņemšanai.

Lai pieteiktos atzinības saņemšanai, ir jāaizpilda zemāk atrodamā  anketa, ko izvērtēs kompetenti speciālisti – pieaugušo izglītības jomas atzīti profesionāļi.

Anketa jāaizpilda tā, lai vērtētāji varētu gūt pēc iespējas pilnīgāku priekšstatu par atzinībai pieteiktā pieaugušo pedagoga vai pieaugušo izglītības iestādes motivāciju, darbības metodēm, ilgtspēju un citiem svarīgiem darbības aspektiem, kas norādīti pieteikuma anketā.

Pieteikuma formas aizpildīšanas termiņš: 2016.gada 26.septembris.

Aizpildītu un parakstītu anketu

/epale/lv/file/anketaneformalapieaugusoizglitibasorganizacijasdocxanketa_neformala_pieauguso_izglitibas_organizacijas.docx

lūdzam sūtīt skanētu uz e-pastu lelde.zemberga@izm.gov.lv (link sends e-mail) vai

projektam "EPALE nacionālā atbalsta sistēma” uz adresi:

Projekts "EPALE nacionālā atbalsta sistēma”
Izglītības un zinātnes ministrija
Vaļņu iela 2, Rīga, LV-1050, Latvija




Atpakaļ