Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

12-01-2011

Daugavpils mērs apsekoja vairākas izglītības iestādes


12. janvārī Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs, Izglītības pārvaldes vadītāja Olga Dukšinska apmeklēja visus siltinātos bērnudārzus, lai noskaidrotu, kāpēc dažos izremontētajos dārziņos tek jumti.

Mērs apmeklēja 18., 14., 9., 17., 24. bērnudārzus, kā arī 16. un 6. vsk., kur arī ir nopietnas problēmas ar jumtiem, daudz bojātu telpu.

Projekta "Energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumi pirmskolas izglītības iestādēs" laikā siltināti tika 4 Daugavpils bērnudārzi. Diemžēl, divos radušās  problēmas- neskatoties uz renovētajām ēkām un jumtiem, kūstošais sniegs bojā iekštelpas. Jānis Lāčplēsis vēlējās pats pārliecināties par situāciju šajās ēkās.

Iespējams, ka vaina meklējama projektā, tad ir jāpiestāda pretenzijas projektētājiem.    Mērs uzskata, ka  ir jāmeklē dažādas iespējas,  jādara viss, lai nepieļautu vai maksimāli samazinātu tādu problēmu iespējas.

Daugavpils Domes vadība izstaigāja izglītības iestāžu telpas, apskatīja ēku sienas, visa informācija tiks analizēta, meklēti cēloņi un risinājumi.

Jāņa Lāčplēša videokomentārs.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ