Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

30-05-2016

Goda diena Daugavpils Centra vidusskolā


Š.g. 27.maijā Daugavpils Centra vidusskolā tika rīkots svinīgs pasākums, kurā skolas administrācija pasniedza skolas, skolas vecāku komitejas, Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes, Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centra ,,Jaunība”, Daugavpils Universitātes un citu organizāciju izsniegtos Atzinības rakstus, Pateicības rakstus u.c. apbalvojumus skolēniem un pedagogiem, kā arī skolēnu vecākiem. Skolēni saņēma atzinīgu novērtējumu par labām un teicamām sekmēm mācībās, uzvarām un godalgotām vietām mācību priekšmetu olimpiādēs, zinātniski pētniecisko darbu, radošo darbu un projektu konkursos, sporta sacensībās pilsētā, novadā un valstī. Tāpat atzinīgi tika novērtēti pedagogi, kuri sagatavoja skolēnus šīm olimpiādēm, konkursiem un sacensībām, dalījās pieredzē, rīkoja konkursus un pasniedza meistarklases savā mācību priekšmetā vai audzināšanas jomā. Pateicības rakstus saņēma arī vecāki, kuri aktīvi piedalās skolas dzīvē un darbojas vecāku komitejā. Ir zināms, ka mūsu skolēni un pedagogi ir ieguvuši augstu novērtējumu par dalību “Jauno matemātiķu skolā” un arī saņems Latvijas Universitātes apbalvojumus. Kompānija “Samsung” atzinīgi novērtēja skolas pedagogu komandu, kura veiksmīgi darbojās projektā “Samsung skola nākotnei”.

Daugavpils Centra vidusskola šogad var lepoties ar panākumiem valsts, Latgales reģiona un Daugavpils pilsētas sporta sacensībās volejbolā, basketbolā, futbolā, peldēšanā un vieglatlētikā. Nozīmīgākais panākums sportā – 2.vieta Latvijas skolēnu sacensībās volejbolā “Lāses kauss 2016”.

Liels prieks par 11.a klases komandu, kuras projekts “Daugavpils cietoksnis 3D versijā” uzvarēja Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu konkursā nominācijā “Uz zināšanām balstīts produkts vai pakalpojums”.

Skatuvisko talantu vai praktiskās zināšanas skolēni pierādīja, uzvarot konkursos “Santa Lūcija”, “Esi vesels!”, “Skolēni eksperimentē”, “Ceļā uz pilsonību”, gūstot panākumus koru skatē, spēlē “ZZ čempionāts” un jauniešu šovā “Dīva”.

Paldies visiem par ieguldīto darbu! Jauku atpūtu un saulainu vasaru!

 

Informāciju apkopoja:

Daugavpils Centra vidusskolas

skolotāja

Dace Aizpuriete




Atpakaļ