Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

11-04-2016

Daugavpils 12.vidusskolas pirmklasnieku pirmie soļi basketbolā


Sports un sportiskas aktivitātes saista daudzus jauniešus, tas ir gan stilīgi, gan aktuāli. Līdzko parādījās informācija par SPORTLAND rīkoto pasākumu, Daugavpils 12.vidusskolas 1.b klase (klases audzinātāja Maija Ruskule un sporta skolotāja Santa Kotele) nolēma piedalīties pasākumā “Pirmie soļi basketbolā”.

Pirmais uzdevums bija radošais darbs – izglītojamie sagatavoja video prezentāciju, kur atklāja savas komandas ”Lauvēni” vienotību un sportisko garu. Neaprakstāms prieks valdīja dienā, kad tika paziņots par iekļūšanu pusfinālā, kurš notika 7.aprīlī Madonas sporta centrā, tiekoties divu novadu (Latgales un Vidzemes) izglītības iestāžu 10 komandām.

Daugavpils 12.vidusskolas komanda “Lauvēni” ne tikai spēkojās prāta spēlēs, bet arī veicot radošos un fiziskos uzdevumos, kas saistīti ar basketbolu. Pasākums sniedza gan bērniem, gan skolotājiem, gan vecākiem daudz pozitīvu emociju. Visiem pusfināla dalībniekiem balvās bija basketbola ekipējums un citas atbalstītāju balvas. Jaunie basketbolisti vēl joprojām ir emociju varā un nevar vien sagaidīt finālu, kurš notiks 20.aprīlī O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā. “Lauvēni” Rīgā sacentīsies ar 2.pusfināla uzvarētājiem no visas Latvijas.

 

Informāciju sagatavoja

Daugavpils 12.vidusskolas

sporta skolotāja

Santa Kotele




Atpakaļ