Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

01-04-2016

Informācija par iespējām iepazīt citu kultūru


7. aprīlī plkst. 16:00 Daugavpils Valsts ģimnāzijas Dienesta viesnīcas konferenču zālē starptautiska brīvprātīgo organizācija ““AFS Latvija” Starpkultūru programmas”” aicina uz tikšanos skolēnus, vecākus un citus interesentus, lai uzzināt par iespējām dažādos veidos iepazīt citas kultūras.

Mūsdienu globālajā sabiedrībā prasmes izprast un sadarboties dažādu valstu un kultūru pārstāvjiem ir ļoti nozīmīgas gan personīgi, gan arī profesionāli. Šādas iemaņas veidojas no individuālās pieredzes un prakses. “AFS Latvija” ir viena no organizācijām, kura piedāvā šādas pilnveidošanās iespējas. Tā ir sabiedriska organizācija, kas visā pasaulē nodrošina iespēju vidusskolēniem doties mācīties citu valsti. Galvenais uzsvars ir tieši starpkultūru pieredzi. Lai to panāktu, skolēni dzīvo vietējās ģimenēs un mācās vietējās skolās valsts valodā. Turklāt visas apmaiņas garumā tie saņem atbalstu no organizācijas brīvprātīgajiem, lai šī pieredze būtu mērķtiecīgāk izmantota .

AFS Latvija piedāvā:

   Mācības vidusskolēniem citā valstī

   Iespēju uzņemt citas valsts skolēnu savā ģimenē

   Brīvprātīgā darba iespējas

Vairāk informācijas un atbildes uz neskaidrajiem jautājumiem sniegsim informatīvajā pēcpusdienā. Piedalīsies organizācijas pārstāvji un AFS brīvprātīgā no Itālijas, kura savu mācību apmaiņas gadu pavadīja Brazīlijā.

Nāc pats, un paņem līdzi draugus!

Vieta: Daugavpils valsts ģimnāzijas Dienesta viesnīcas konferenču zāle. Cietokšņa iela 33, Daugavpils

Laiks: 16:00 – 17:00

Vairāk informācijas: silva.vikmane@afs.org




Atpakaļ