Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

14-03-2016

Programmai “Savai skolai” pieteicās arī 45 Daugavpils izglītības iestādes


“Maxima” izglītības atbalsta programma “Savai skolai” tika izveidota, apvienojot lojalitātes kampaņu klientiem ar sabiedriska labuma projektu, lai Latvijas skolas un bērnudārzi varētu uzlabot tehnisko nodrošinājumu, un ikvienam būtu iespēja viegli un reizē ļoti īpaši pateikt "Paldies!" savai skolai. 

Programmas mērķis ir motivēt sabiedrību sadarboties, lai sniegtu vēl labāku izglītību bērniem, padarītu aizraujošāku mācīšanās procesu un ērtāku mācību vidi skolotājiem.

Šī programma sniedz iespēju Latvijas vispārējās, vidējās, arodizglītības un pirmsskolas izglītības iestādēm bez maksas uzlabot tehnisko un mācību materiālu nodrošinājumu, iesaistot sabiedrību uzlīmju krāšanas akcijā. Lai piedalītos, izglītības iestādei bija jāreģistrējas vietnē www.savaiskolai.lv

Programmas darbības laiks bija no 02.11.2015. līdz 07.02.2016., par katriem iztērētajiem septiņiem eiro “Maxima” veikalos pircējiem izsniedzot vienu uzlīmi.

Līdz 14.02.2016. sakrātās uzlīmes varēja nodot izvēlētajām (programmā reģistrētajām) izglītības iestādēm. Saraksts ar reģistrētajām izglītības iestādēm, kā arī sīkāka informācija ir pieejama vietnē www.savaiskolai.lv

No 06.03.2016. līdz 13.03.2016. ir aktivizēta pasūtījumu veikšanas sadaļa www.savaiskolai.lv, kur katra izglītības iestāde var pasūtīt vēlamās preces apmaiņā pret sakrātajām uzlīmēm. Programmā piedāvātās preces – sporta preces, tehnika, kartes, globusi, interaktīvie mācību materiāli, kancelejas preces, attīstošās spēles – pieejamas tikai izglītības iestādēm, nevis individuālai iegādei. Izvēlētās preces “Maxima” piegādās katrai izglītības iestādei līdz 29.05.2016.

Programmai pieteicās 45 Daugavpils pilsētas izglītības iestādes.




Atpakaļ