Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

17-12-2015

Ziemas pasaka 17.vidusskolā


Jau pavisam tuvi Ziemassvētki un Jaunais gads!

Šie svētki nāk pie mums ar cerībām un mieru, pārsteigumiem un dāvanām...

Jau vairākus gadus Daugavpils 17.vidusskolas vakara nodaļā viena no tradīcijām ir Jaungada Eglīte mūsu pieaugušo izglītojamo bērniem. Arī šī gada 15.decembrī notika pasākums "Ziemas pasaka", kurā piedalījās vakara nodaļas 10.-12.klašu izglītojamie ar saviem bērniem, vairāk nekā 40 bērni vecumā no 1 gada līdz 10 gadiem.

Šogad mazos pasākuma dalībniekus izklaidēja, piedāvājot dažādus konkursus un rotaļas, mīklas un jautājumus, un cienāja ar saldumiem pasaku un multfilmu varoņi. Brīnišķīgais Salatētis (12.с klases skolnieks Oļegs Volkovs), Sniegbaltīte (12.c klases skolniece Sņežana Grigorjeva ), lācēns (12.b klases skolnieks Eduards Ļitvinovskis), zaķēns (12.c klases skolnieks Dmitrijs Raspopovs), pele (12.c klases skolniece Diāna Maļceva), sniegpārsliņu feja (12.c klases skolniece Anastasija Jevstigņejeva ) un pasākuma vadītāja 11.c klases skolniece Anastasija  Dedele. Scenāriju un kostīmus sagatavoja paši skolēni, par ko liels paldies 12.b klases skolniecei Anitai Petrovai!

Pateicoties skolas direktora Ivara Šķinča atbalstam, pasākuma noslēgumā katrs bērns saņēma dāvanu – garšīgas piparkūkas un konfektes.

Liels paldies pasākuma organizatoriem Inesai Nemiro un Jeļenai Abramovai par sirsnīgo pasākumu!

Ceram, ka šis pasākums mūsu izglītojamajiem un viņu bērniem deva pozitīvas emocijas un labu noskaņojumu visam Jaunajam gadam!

 

Ziemassvētku zvaigznes

Lai pār visiem mirdz.

Miers, lai ir virs zemes,

Miers iekš katra sirds.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 17.vidusskolas vakara nodaļas

direktora vietniece

Inna Titova




Atpakaļ