Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

09-12-2015

Daugavpils 10.vidusskolas un Daugavpils Valsts ģimnāzijas ķīmijas skolotājas saņem apbalvojumus


«Paldies par mīlestību, ko veltāt savai profesijai – ķīmijai!» šādi pateicības vārdi 4.decembrī skanēja Rīgas Tehniskās universitātes Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē (RTU MLĶF), kur notika ikgadējais Latvijas ķīmijas un dabaszinātņu skolotāju seminārs, kurā tika sveikti 13 labākie ķīmijas skolotāji, kuri savus skolēnus izcili sagatavojuši studijām RTU. 

«Liels paldies skolotājiem par entuziasmu un milzīgo darbu un paldies RTU kolēģiem, kuri ļoti augstu tur kvalitātes latiņu studijās un zinātnē. Tieši kopīgs darbs palīdzēs attīstīties un sasniegt jaunas zinātnes virsotnes,» sveicot skolotājus, sacīja RTU Studiju prorektors U.Sukovskis. Skolotāji no Latvijas reģioniem un Rīgas saņēma RTU MLĶF un citu institūciju – Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA), Latvijas Organiskās sintēzes institūta, AS «Valmieras stikla šķiedra», AS «Olainfarm» – apbalvojumus.

Starp apbalvotajiem pedagogiem ir arī divas skolotājas no Daugavpils: Daugavpils Valsts ģimnāzijas ķīmijas skolotāja Irina Fjodorova un Daugavpils 10.vidusskolas ķīmijas skolotāja Nataļja Tetereva. Skolotāja I.Fjodorova saņēma RTU MLĶF apbalvojumu no Lietišķās ķīmijas institūta, bet N.Tetereva saņēma prestižo AS «Olainfarm» balvu.

Sveicam skolotājas ar apbalvojumu, lepojamies ar viņām un novēlam arī turpmāk veiksmīgi gatavot skolēnus studijām ķīmijas nozarē!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 10.vidusskolas direktore

Valija Salna




Atpakaļ