Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

07-12-2015

“Ābelīte” sarīkoja rokdarbu izstādi “Vecāku hobiji un intereses”


Pār zemi lēnām un klusi nolaižas Adventes miers. Ar sveču un piparkūku smaržu nemanāmi tuvojas gada gaidītākie svētki – Ziemassvētki. Tie ienāk katrā mājā un katrā sirdī, tie atnes jaunu cerību un gaismu, tie uzbur smaidu un ticību ikvienā dvēselē… Katrs atklāti vai klusām gaida gada skaistākos svētkus.

Arī mēs, Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestādes kolektīvs un audzēkņu vecāki, esam atvēruši sirdis un prātus Ziemassvētku gaidām un nolēmām Adventes laikā savā iestādē sarīkot rokdarbu izstādi ”Vecāku hobiji un intereses”.

Tehnikas patiešām ir daudzveidīgas: pīšana, adīšana, tamborēšana, izšūšana, zīmēšana, gleznošana, modelēšana. Izstādē ir parādīti apjomīgie darbi no kreppapīra (konfekšu pušķi) un  darinājumi kanzashi tehnikā, izmantoti arī dabas materiāli.

Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestādes administrācija un pedagogi pateicas visiem iestādes bērnu vecākiem, kuri palīdzēja organizēt izstādi, veidot siltu, jauku, gaišu un krāsainu noskaņojumu mūsu iestādē!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

11.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Nataļja Kozireva

t. 65474792




Atpakaļ