Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

26-10-2015

“Rudens prieku” laureāti


Š.g. 20.oktobrī trīs Daugavpils pilsētas 15.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi un viņu vecāki devās uz SIA „Daugavpils bērnu veselības centrs”, kur tika sumināti par piedalīšanos radošo darbu konkursā “Rudens prieki”. Mūsu iestādes audzēkņi jau ne pirmo reizi piedalās šīs organizācijas rīkotajos konkursos. Šoreiz apbalvoto vidū ir grupas “Saulīte” audzēknis Konstantīns Kalāns (5 g.) un divi grupas “Lācēns” audzēkņi – Leons Ivanovs (5 g.) un Dainis Utāns (5 g.).

Viņu veidotie darbi no dabas materiāla bija interesanti un radoši, tajos tika atspoguļota rudens tematika un izmantotas rudens veltes. Šeit, protams, neiztika arī bez vecāku atbalsta un pirmsskolas izglītības skolotāju J.Nedokosas, A.Rodinas, I.Antipovas un N.Lipskas ierosinājuma un pamudinājuma. Šāda iesaistīšanās pasākumā ir svarīga sadarbības forma visām tajā iesaistītajām pusēm. Īpaši noderīgi šāda veida pasākumi ir mūsu pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņiem, jo tie ir nozīmīgs pamats viņu runas aktivitātes rosināšanai. Par piedalīšanos konkursā “Rudens prieki” bērni saņēma piemiņas veltes, bet Daugavpils pilsētas 15. specialā pirmsskolas izglītības iestāde – pateicības rakstu.

Gribam pateikties SIA „Daugavpils bērnu veselības centrs” un pasākuma organizētājām par sagādāto iespēju bērniem radoši izpausties un ceram uz turpmāku veiksmīgu sadarbību!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

15.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Aina Kucina




Atpakaļ