Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

14-10-2015

Ievārījuma svētki pirmsskolas izglītības iestāde “Spārīte”


Rudens ir brīnišķīgs laiks – laiks savākt ražu un pagatavot dažādus gardumus no augļiem, dārzeņiem un ogām.

Š.g. 8.oktobrī Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolasizglītības iestāde pirmo reizi svinēja ievārījuma svētkus, kuru laikā mūsu audzēkņi ar saviem vecākiem un tuviniekiem dalījās ar visneparastāko un oriģinālāko ievārījumu receptēm.

Bija piedāvāts degustēt dažādus ievārījumus, tādus kā: burkānu, ķirbju, bumbieru ar pienu, vīnogu, ievārījumu no fizāļa, kurš daudziem ciemiņiem un bērniem patika visvairāk.

Ir vērts atzīmēt, ka bērnudārza darbinieki nepalika malā un arī sagatavoja ļoti daudz oriģinālu un garšīgu ievārījumu.

Protams, bērniem un svētku viesiem bija sagatavota arī lieliska izklaidējoša programma ar vairākiem varoņiem, kuri spēlējās, dziedāja, dancoja, minēja mīklas un jautri pavadīja laiku ar bērniem un vacākiem.

Gribas atzīmēt, ka uz svētkiem bija atnākuši ļoti daudzi apmeklētāji, kuri bija sajūsmā par tik spilgtu un kreatīvu pasākumu. Viesi pateicās mūsu darbiniekiem par tik brīnišķīgiem svētkiem.

Mēs, savukārt, bijām ļoti laimīgi par paveikto darbu, par to, ka sniedzām daudz pozitīvu emociju gan bērniem, gan pieaugušajiem, tāpēc ievārījuma svētki kļūs par tradicionāliem mūsu pirmsskolas izglītības iestādē.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

5.pirmsskolasizglītības iestādes

vadītājas vietniece

T.Kovaļčuka

t.28481322




Atpakaļ