Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

12-10-2015

Eiropas „Karjeras nedēļas 2015” ietvaros Daugavpils Universitātes Karjeras un iniciatīvu atbalsta centrs sadarbībā ar Izglītības pārvaldi piedāvā aktivitāti “Karjeras medības”


Trešdien, 14. oktobrī no plkst. 15:00 līdz 17:00  pilsētas centrā norisināsies spēle “Karjeras medības”, kuras laikā jaunieši grupās (2-3 cilvēki) ceļos pa pilsētu un dosies pie uzņēmējiem, lai uzdotu sev interesējošus jautājumus un vairāk uzzinātu par konkrētām profesijām.

Ja jūs piekrītat dalībai aktivitātē un vēlaties pastāstīt jauniešiem par savu pieredzi, kā arī sniegt atbildes uz jautājumiem, tad Jūsu uzņēmums būs viens no punktiem, kuru jaunieši apmeklēs.

Šajā spēlē uzņēmēja uzdevums ir izstāstīt jauniešiem par savas nozares profesijām, kuru pārstāvji piedalās uzņēmuma darbā, un sniegt atbildes uz jauniešu uzdotajiem jautājumiem. Protams pastāv iespēja sniegt plašāku informāciju un piedāvāt arī savas aktivitātes.

Atsaucīgākais uzņēmējs vai iestāde iegūs dalībnieku simpātiju balvu, žūrijā būs spēles dalībnieki. 

Šodien ar Jums sazināsies mūsu brīvprātīgie, lai uzzinātu, vai Jūs piedalīsieties šajā aktivitātē.  Ja atbilde būs pozitīva, līdz pasākuma dienai Jums tiks piegādāta uzlīme - pasākuma atpazīšanas zīme, kas jāpiestiprina pie durvīm, lai pasākuma dalībnieki varētu Jūs ātri atrast.

Jauku dienu vēlot,
Andrejs Zaičenko
DU KIAC brīvprātīgais




Atpakaļ