Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

15-09-2015

Eiropas Sporta nedēļa Daugavpils pilsētas 20.pirmsskolas izglītības iestādē


Par spīti rudenīgi lietainajam laikam 7.septembrī mūsu iestādes mūzikas zālē tika atklāta Eiropas Sporta nedēļa ar 4 – 7 gadus veco audzēkņu un grupu skolotāju kopīgu vingrošanu mūzikas pavadījumā ar devīzi „Esi aktīvs!” Mazākie bērni vingroja savās grupiņās.

8.septembrī audzēkņi pastaigas laikā vingroja ar bumbiņām, bet pusdienlaikā notika aktīva pauze iestādes pedagogiem, kuri vingroja fitnesa treneres Tatjanas Lisovskas vadībā. Pedagogi atzinīgi novērtēja šo aktivitāti un izteica vēlēšanos biežāk organizēt līdzīgas pauzes.

9.septembra rītā mūsu 5 – 7 gadus vecie audzēkņi kopā ar skolotājiem, vecākiem un atbalsta personālu devās pie Stropu estrādes, kur piedalījās jautrās sporta stafetēs un spēlēs. Vecāki demonstrēja iesildīšanās un relaksējošos vingrinājumus, kā arī kopā ar bērniem piedalījās visās aktivitātēs.

10.septembrī audzēkņi pastaigas laikā izpildīja lēkšanas vingrinājumus, bet iestādes pedagogi devās uz Stropu mežu, kur skrēja krosu1,5 kmgarumā pa meža celiņiem.

11.septembrī, Eiropas Sporta nedēļas noslēgumā, svaigā gaisā 3 – 7 gadus vecie bērni piedalījās sporta spēlēs ar dažādu sporta inventāru.

Katru dienu tika aizpildītas Eiropas Sporta nedēļas dalībnieku kartiņas, kuras nedēļas beigās bērni ar lepnumu nesa uz mājām. Gan lielie, gan mazie sporta nedēļas dalībnieki guva gandarījumu, pozitīvu enerģiju un mundrumu visās aktivitātēs. Mēs nolēmām būt aktīvi vienmēr!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

20.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītājas vietniece

Daina Vilmane

t. 65443503

 

 




Atpakaļ