Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

11-09-2015

Daugavpils skolas atkal labāko skaitā


Šogad Daugavpilī ir ielidojušas 3 pūces. 3 Daugavpils skolas skolu reitingā ieņēmušas pirmās vietas. 10. septembrī skolu pārstāvji bija aicināti uz Daugavpils Domi. Pašvaldības vadība pateicās par lieliskajiem rezultātiem.

Skolu reitingā tika vērtēts izglītības iestāžu darbs ar talantīgiem bērniem un sasniegumi olimpiādēs un konkursos. Esam pieraduši, ka labāko skolu vidū ir Krievu vidusskola- licejs un Saskaņas pamatskola, bet šogad Pūces balvu ieguva arī 13. vidusskola. Reitingā lielo skolu grupā 2. vietu ieguva Daugavpils Krievu vidusskola- licejs, mazo skolu grupā  1. vieta Saskaņas pamatskolai un 2. vieta 13. vidusskolai.

Īpaši atzīmēti bija arī skolotāji. Šogad apbalvoti ir 4 pedagogi, to skaitā arī Krievu vidusskolas- liceja skolotāja Ināra Kudrjavska, diplomu saņēma 13. vidusskolas skolotājs Jurijs Kostjukevičs.

Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis izteica lepnumu par Daugavpils skolu veikumu un uzsvēra, ka šie rādītāji apliecina to, ka Daugavpilī var iegūt ļoti labu izglītību. Pilsētā ir daudz profesionālu pedagogu un talantīgu bērnu. Ir arī gandarījums, ka Daugavpils skolu pieredzi labprāt aizgūst citas pašvaldības.

Skolu direktori uzskata, ka panākumi slēpjas skolu kolektīvu saliedētībā un ieinteresētībā sasniegt rezultātu, kā arī pašu skolēnu vēlmē iegūt jaunas zināšanas.

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ