Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

11-08-2015

Saules skolā pieprasītas jaunās izglītības programmas


Šogad Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola SAULES SKOLA aicināja iestāties ne tikai 9. klašu absolventus, bet arī jauniešus ar pabeigtu vidējo izglītību. No šī mācību gada visas skolā piedāvātās dizaina izglītības programmas – INTERJERA DIZAINU, REKLĀMAS DIZAINU,  APĢĒRBU,  KOKA IZSTRĀDĀJUMU, TEKSTILIZSTRĀDĀJUMU un FOTO DIZAINU iespējams apgūt ne tikai četru gadu laikā, kopā ar  vidusskolas mācību priekšmetiem, bet arī  DIVU GADU  laikā, mācoties tikai profesionālos mācību kursus.  

Interese par jauno piedāvājumu ir necerēti liela. 7. augustā noslēdzās audzēkņu uzņemšana un jau tagad varam teikt, ka 2015./2016. mācību gadā Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolā  SAULES SKOLA mācības uzsāks vairāk kā 50 audzēkņi no Daugavpils un apkārtnes. Īpaša interese ir par pagājušajā gadā akreditēto FOTO DIZAINA izglītības programmu, tāpat vēl joprojām ir pieprasīta INTEJERA DIZAINA specialitāte. Šogad atkal ir pieprasītas APĢĒBU DIZAINA, KOKA IZSTRĀDĀJUMU  dizaina un TEKSTILIZSTRĀDĀJUMU  dizaina programmas.

Visi audzēkņi varēs mācīties atjaunotajā Saules skolas vēsturiskajā ēkā, kas ERAF projekta ietvaros 2013. gadā ieguva ne tikai jaunu vizuālo izskatu, bet ari mūsdienīgu aprīkojumu visām izglītības programmām. Šajā mācību gadā iecerēts turpināt sadarbību ar dizaineriem un ražotājiem, lai skolā iegūtās iemaņas varētu pārbaudīt reālā darbā. Tāpat skola plānojusi piesaistīt kā vieslektorus nozaru autoritātes, iecerēts turpināt sadarbību ar Daugavpils teātri,  Marka Rotko mākslas centru, ka arī ar šogad atklāto zinātkāres centru „Zili brīnumi” . 

Šobrīd SAULES SKOLĀ ir vēl dažas vakantas  BUDŽETA VIETAS,  tādēļ  izsludināta PAPILDUS UZŅEMŠANA  šādās  DIVGADĪGAJĀS izglītības programmās (ar pabeigtu vidējo izglītību ):

REKLĀMAS DIZAINS

INTERJERA DIZAINS

APĢĒRBU DIZAINS

TEKSTILIZSTRĀDĀJUMU DIZAINS

Dokumentus pieņem no 17. augusta līdz 26. augustam Saules skolas ēkā Parādes ielā 7, Daugavpilī, tālrunis uzziņām 65424576.

 

Inguna Kokina

DDMV SAULES SKOLA

Direktore

Tālr. 26428390 




Atpakaļ