Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

31-07-2015

2015.gada vasara ne gluži iepriecina mūs ar saulainām un siltām dieniņām, bet, neskatoties uz to, dzīve Daugavpils pilsētas 3.pirmsskolas izglītības iestādē rit jautri un interesanti.


2015.gada vasara ne gluži iepriecina mūs ar saulainām un siltām dieniņām, bet, neskatoties uz to, dzīve Daugavpils pilsētas 3.pirmsskolas izglītības iestādē rit jautri un interesanti.

Svētku kalendārā 11.jūliju pasaulē atzīmē kā Šokolādes dienu. Savu šokolādes dienu mēs svinējām jūlija beigās. 28.jūlijā visi mūsu iestādes audzēkņi tika aicināti uz aizraujošu ceļojumu uz pasakaino valsti – Šokolādes zemi. Sporta laukumā bērnus sagaidīja Šokolādes zemes Feja, kopā ar kuru bērni „šokolādes vilcienā” devās ceļojumā pa fantastisko valsti.

Ceļotājus gaidīja tikšanās ar Šokolādes meža iedzīvotāju – Kinder-Surpraisi, kurš piedāvāja saviem viesiem minēt mīklas par saldumiem un iesaistīties jautrās kustību spēlēs. Bērni iepriecināja Šokolādes zemes iedzīvotājus ar sagatavotiem dzejoļiem par šokolādi un konfektēm, bet 5. un 12.grupas audzēkņi izpildīja draisku „Šokolādes lācīšu un cukura zaķīšu” deju.

Tālāk visus svētku dalībniekus gaidīja „Šokolādes muzeja” apmeklējums. Apkārt mūsu centrālajai puķu dobei izvietojās šokolādes un konfekšu iepakojumu daudzkrāsainā ekspozīcija. Visus izstādes eksponātus izgatavoja paši bērni ar vecāku palīdzību. Milzīgs paldies visiem radošo darbu autoriem!

Svētku nobeigumā visus apvienoja jautrā „Šokolādes deja”. Atvadoties Kinder–Surpraisis uzdāvināja katrai grupai lielu konfekti, kurā bija garšīgs pārsteigums katram bērnam. Gan mazajiem, gan lielajiem svētku dalībniekiem ļoti iepatikās Šokolādes zeme un tās iedzīvotāji. Tādu saldu ceļojumu mēs plānojam organizēt katru gadu.

 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas 
3.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece 
Marina Pavlova




Atpakaļ