Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

29-05-2015

Goda skolotājs 2015


Sveicam fizikas skolotāju Ivetu Meškovsku ar „Goda skolotājas” nosaukuma piešķiršana un pateicību par atsaucību un ieguldījumu 8. - 9.klašu erudīcijas konkursā „eXperiments” veiksmīgā norisē.

Latvenergo koncerna skolēnu erudīcijas konkurss „eXperiments” šogad svin jau savu 20 gadu jubileju. Visus šos 20 gadus tā pamatideja ir bijusi rosināt jauniešos aizrautīgu interesi par fiziku, taču to nebūtu bijis iespējams īstenot bez pašaizliedzīgiem, aktīviem, izpalīdzīgiem skolotājiem, kuri uzdrīkstas uzņemties papildu pienākumus, lai piedalītos konkursā un atbalstītu, motivētu jauniešus. Tieši tāpēc Latvenergo koncerns vēlējās atzīmēt konkursa 20.gadadienu  un pateikties skolotājiem, kuri šo gadu laikā vairākkārt piedalījušies „eXperimentā”.

Skolotāja Iveta konkursā piedalās jau 19 gadus. Tāpēc „Goda skolotājas” tituls ir godam nopelnīts. Jāatzīmē, ka šis nosaukums tika piešķirts tikai 7 Latvijas skolotājiem un Ivetai Meškovskai kā vienīgajai no Daugavpils pilsētas. Balvu pasniedza AS „Latvenergo” valdes priekšsēdētājs Āris Žīgurs.

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils 12.vidusskolas

direktores vietniece izglītības jomā

Lidija Ivanova




Atpakaļ